Timmers Food Creations in het nieuw!

Een succesvolle smaak zit in de details

Nadat het eerdere logo al weer enige tijd mee ging, vonden wij dat het tijd was voor een nieuw logo! En toen we toch bezig waren, hebben we ook de website meegenomen!
Bij het ontwikkelen van het nieuwe logo is goed nagedacht over wie wij als Timmers Food Creations nu eigenlijk zijn, en waar we voor staan. Centraal in ons logo blijft de lepel, kenmerk van onze bedrijf. De lepel met poeder symboliseert enerzijds de ingredienten die we aanbieden en anderzijds geeft het aan dat het kleine beetje product op de lepel het verschil kan maken voor onze klanten. En dat in combinatie met het warme kleurgebruik dat staat voor persoonlijke benadering en toegankelijkheid.
Op deze nieuwe website laten wij zien wie wij zijn, waar we verder voor staan, maar natuurlijk vooral wat wij onze klanten kunnen bieden! We geven (letterlijk en figuurlijk!) een kijkje in onze proefkeuken, het hart van onze organisatie. We laten zien welke concepten we al hebben ontwikkeld in onze proefkeuken, en we zijn klaar voor meer!
Bij Timmers Food Creations bieden we een groot en divers pakket van ingrediënten aan. Op onze nieuwe website wordt nog meer inzichtelijk welke ingrediënten dit zijn. We laten ook duidelijk zien voor welke toepassingen onze ingrediënten geschikt zijn, en welke concepten we hier al mee hebben ontwikkeld. Uiteraard staan wij open voor samenwerkingen en werken we graag mee aan (nieuwe) ontwikkelingen. Staat uw idee er niet bij, of bent u benieuwd of wij u kunnen helpen aan een bepaald ingrediënt? Uiteraard denken we u graag met u mee!
Neem een kijkje op onze website, en laat ons vooral weten wat u er van vindt! 

Praktische oplossing
of een innovatief idee?

Met ons ervaren en gespecialiseerde team denken we graag met u mee!
De afgelopen 20 jaar hebben wij onze klanten geholpen zich te onderscheiden in een bewegende en concurrerende markt. Wij creëren concurrentievoordeel vanuit een nauwe samenwerking met onze klanten. Ook is het mogelijk om samen om tafel te gaan om ingrediënten te selecteren en mengen tot een uniek receptuur.

Werk met Timmers Food Creations en krijg:

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16