Vetpoeders & creamers

Meer romigheid toevoegen aan uw product?

En daardoor een goede structuur creëren dat een prettig mondgevoel geeft? Onze gesproeiddroogde vetpoeders & creamers worden toegepast in zoete en hartige producten. Wij maken voor dit ingrediënt gebruik van natuurlijke bronnen en bieden ook dairy free oplossingen aan.

De functies van vetpoeders & creamers

Door oliën en vetten op poederbasis toe te voegen aan applicaties verandert de structuur, het mondgevoel en krijgt de consument een unieke smaakervaring. Niet zomaar een product maar echt verwennerij.

De functies van vetpoeders & creamers:

Ons assortiment

Wij leveren verschillende soorten vetpoeders waarbij gebruik wordt gemaakt van vetbronnen zoals: palm, zonnebloem, kokos en soja. Hierdoor kunnen wij ingrediënten leveren tot wel 80% vet en dairy free.

Koffie creamer

Vetpoeder

Toepassingen vetpoeders & creamers

Onze vetpoeders & creamers maken gebruik van verschillende vetbronnen en zijn daardoor geschikt voor zowel zoete als hartige en zowel koude als warme eindproducten.

Soepen en sauzen

Bakkerijproducten

Zuivel

Plant based

Waarom
Timmers Food Creations?

Met ons ervaren en gespecialiseerde team denken we graag met u mee!
Al ruim 20 jaar creëren wij samen met onze klanten unieke foodconcepten waarmee zij voorop lopen in de markt. Door in-house te onderzoeken en ontwikkelen zijn de lijnen kort en komen smaakprofielen snel tot stand.

Werk met Timmers Food Creations en krijg:v

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16