Werkwijze

Benieuwd wat wij precies doen, maar vooral hoe wij dit doen? Al ruim 20 jaar zijn wij specialisten op het gebied van aroma’s en aanvullende ingrediënten. Met ons gehele assortiment creëren wij unieke smaakprofielen voor onze klanten zodat zij voorop lopen in de markt.

Een partner

Voor onze klanten zijn we naast leverancier ook een sparringpartner. We denken enthousiast mee bij het (door)ontwikkelen van foodconcepten. Van een uniek smaakprofiel, tot het creëren van een kostenefficiënte samenstelling van ingrediënten. Daarnaast zetten we ons graag in als troubleshooter bij complexe process issues en geven we advies op het gebied van wet- en regelgeving.

Waarborging kwaliteit

Bij Timmers Food Creations hechten wij een grote waarde aan kwaliteit. We zijn daarom ISO 22000 en Skal gecertificeerd en daarmee waarborgen wij de hoge kwaliteit van al onze aroma’s en ingrediënten.

In-house onderzoek
en ontwikkeling

Wij beschikken over een proefkeuken in ons kantoor in Deventer. In deze ruimte onderzoeken en ontwikkelen wij met onze klanten innovatieve oplossingen. Samen testen en proeven, tot we het gewenste resultaat bereiken. Uw unieke receptuur volledig op maat ontwikkeld aan onze tafel.

Benieuwd hoe het in-house onderzoek eraan toe gaat? Lees dan meer over de proefkeuken. Liever direct een afspraak maken?

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16

Vertrouwd en toch verrassend

Onze klanten ervaren de samenwerking als vertrouwd en toch verrassend. Dit geldt voor de smaakprofielen die we creëren maar ook voor de manier waarop wij wij dit doen. Werken met ons creëert een verrassende beleving van uw product, maar past zo goed dat het vertrouwd is.

Waarborging kwaliteit

Een eerste samenwerking met Timmers Food Creations smaakt naar meer. De klanten van het eerste uur werken nog steeds met veel plezier met ons samen. Het geheim? Bij ons gaan professionele dienstverlening en een persoonlijke benadering hand in hand. 

De relatie met onze klanten is duurzaam en bestaat uit wederzijdse nieuwsgierigheid. Wij benieuwd naar hun ideeën, zij naar onze meest recente ontwikkelingen en productinnovaties.

Neem contact op

Wilt u een innovatief foodconcept ontwikkelen? Of loopt u tegen een urgent productieprobleem aan waardoor het eindproduct niet meer is zoals gewenst? Dan nodigen wij u graag uit in onze proefkeuken om samen op onderzoek te gaan.