Decoraties & inclusies

Bent u op zoek naar toppings, decoraties en inclusies voor uw producten?

Wij hebben een breed assortiment aan ingrediënten die gebruikt worden voor bakkerijproducten, zoetwaren, snacks, zuivel en cereals. Naast leverancier zijn wij een partner die graag meedenkt in de ontwikkeling van uw product.

Ons assortiment

Vanuit een ruim aanbod aan toppings, decoraties, inclusies en aanvullende ingrediënten kunnen wij een volledig foodconcept met u creëren. Wij leveren stabiele ingrediënten die onder alle omstandigheden hun werk doen, ook wanneer producten gekoeld of ingevroren worden. 

Onze ingrediënten :

Gedroogd fruit ​

Caramel chunks​

Gekleurde suiker​

Cookie dough​

Fudge​

Toepassingen van decoraties & inclusies

Door het gebruik van speciale technieken behouden onze ingrediënten hun stabiliteit onder veranderende omstandigheden. Zo blijft de gehele ervaring voor de consument hetzelfde, ook als uw product gekoeld of ingevroren worden.

Bakkerijproducten

Zuivel en ijs

Zoetwaren

Waarom
Timmers Food Creations

Met ons ervaren en gespecialiseerde team denken we graag met u mee!
Al ruim 20 jaar zijn wij naast leverancier een partner voor onze klanten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Wij ontwikkelen unieke smaakprofielen voor hen zodat zij opvallen in de markt. Dit doen wij door in-house te mengen en te testen in onze proefkeuken. Het liefste samen met de klant onder het genot van een kop koffie.

Werk met Timmers Food Creations en krijg:

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16