Werken bij

Wil jij graag werken bij Timmers Food Creations in Deventer? Lees hier onze actuele vacatures.

Vacature Commercieel Medewerker / Management Assistent ( 24 - 28 uur)

Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Lees snel verder over onze vacature!

Wat ga je doen?

Ter uitbreiding van ons (backoffice) team, zijn wij op zoek naar een ervaren management assistente. In deze functie ben jij echt de spin in het web. Je ondersteunt onze directeur, bent verantwoordelijk voor het office management en je bent aanspreekpunt voor de collega’s.

Je belangrijkste taak bestaat uit het ondersteunen van onze directeur. Jij helpt hem bij zijn correspondentie, je maakt offertes en stelt contracten op. Tevens beheer je zijn agenda en bereid je afspraken voor. Ook ondersteun je hem bij allerlei operationele zaken.
Naast het ondersteunen van onze directeur heb jij nog een aantal taken die vallen onder Office Management en backoffice. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contacten met leveranciers, het bestellen van drukwerk, het bijhouden van onze website en leuke stukjes plaatsen op LinkedIn. Dit is pas een kleine greep uit een breed takenpakket!

In deze functie is het belangrijk dat je het overzicht houdt, prioriteiten kunt stellen en snel kunt schakelen. Onze directeur belt, hij heeft last minute een offerte nodig. De backoffice is bezet en je krijgt een klant aan de telefoon; hij wil graag weten wanneer zijn order binnenkomt. Jij weet het hoofd koel te houden en houdt goed overzicht.  

Deze functie is flexibel in te vullen. Wij zoeken iemand voor 24 – 28 uur per week. Hoeveel uren je per dag komt werken willen we graag samen met jou overleggen. Werk je liever alleen ’s ochtends; geen probleem! Maak je liever een hele dag vol, ook goed! Wel willen we graag dat je in ieder geval op maandag en donderdag op kantoor bent.

Wie zijn wij?
Wij zijn Timmers Food Creations.  Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar! Wij zijn een aanbieder van smaakstoffen en ingrediënten voor zowel de nationale als internationale levensmiddelenindustrie. Op onze locatie in Deventer hebben wij een eigen applicatiekeuken, waar onze specialisten dagelijks bezig zijn met het ontwikkelen van concepten voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wij bij Timmers Food Creations staan voor het leveren van topkwaliteit en topservice. Wij staan dicht bij onze klanten en blijven altijd probleemoplossend denken. Nee bestaat niet!

Jij:

          bent enthousiast, klantvriendelijk en houdt ervan om een band op te bouwen met onze klanten en leveranciers.

          bent proactief, georganiseerd en gestructureerd.

          zet net dat ene stapje extra om onze directeur te kunnen ontlasten en onze contacten de uitstekende service te bieden die ze van ons gewend zijn.

          hebt een MBO+/HBO opleidingsniveau.

          hebt al werkervaring in een soortgelijke functie.

          beheerst de Nederlandse en Engelse taal, en Duits is een pré.

          hebt kennis van MS Office,

          En niet onbelangrijk: je houdt er wel van om af en toe eens wat te proeven als er iets leuks is ontwikkeld in onze applicatiekeuken!

Wat bieden wij?

          Een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

          Een plekje in een gezellig en hecht team van 7 mensen.

          Een marktconform salaris.

Enthousiast?
Denk jij; ja dit is het! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jessy Markvoort (jessy.markvoort@timmersfoodcreations.nl) en wij nemen contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Open
sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je toch erg enthousiast over ons bedrijf?

Het team van Timmers Food Creations bestaat uit gedreven, ondernemende en empathische specialisten. We zijn altijd op zoek naar commerciële mensen die zich thuis kunnen voelen binnen ons bedrijf.

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen?

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16