Zoetwaren

Op het gebied van zoetwaren zijn de mogelijkheden eindeloos. We creëren oplossingen om onder andere de droogtijd van drop te verkorten. De focus ligt op het kiezen van de juiste details om een succesvolle smaak te creëren. Ook wanneer het gaat om een vegan product.

Een tailor made product

Opvallen binnen een concurrerende markt kan alleen maar met een product dat onderscheidend is. Of het nu gaat om de prijs, de smaak of het complete concept; als het maar anders is. Door in-house te onderzoeken en ontwikkelen maken wij tailor made recepturen voor onze klanten. Uw product, zo is er maar één. Naast een unieke smaakbeleving wilt u zo efficiënt mogelijk produceren met als doel een maximale winst. Wij denken in dat soort situaties graag mee. Een goed voorbeeld uit ons portfolio is het verkorten van de droogtijd van drop.

Onze ingrediënten
in uw product

Om unieke concepten te creëren binnen de zoetwarenindustrie gebruiken we diverse ingrediënten. Denk onder andere aan aroma’s en hydrocolloïden. Afhankelijk van uw eindproduct denken we mee in het gehele applicatie proces en kiezen van daaruit de passende toevoegingen. Ook wanneer het gaat om vegan of halal producten.

 

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16

Ontwikkelde concepten

Macarons

Snoep

Chocolademelk

Instant cappuccino

Ice coffee

Waarom
Timmers Food Creations?