Eiwitten

Zoekt u naar hoge kwaliteit eiwitten voor de productie van voedingsmiddelen?

Wij hebben een ruim assortiment aan plantaardige en dierlijke eiwitten. Naast leverancier zijn we ook een partner en denken we graag mee in de (door)ontwikkeling van een onderscheidend product. Eiwitten zijn een belangrijke bouwsteen in een smaakprofiel. Vooral bij vegan producten zorgt dit voor uitdagingen, waar wij innovatieve oplossingen voor creëren.

Plantaardige eiwitten

Onze plantaardige eiwitten zijn voornamelijk afkomstig van Europese bronnen en gemaakt van een hoge en consistente kwaliteit. Naast de eiwitten hebben we een breed assortiment aanvullende ingrediënten om een volledig en tailor made smaakprofiel voor u te creëren.

Dierlijke eiwitten

Naast ons plantaardig product hebben we ook een collageen eiwit in ons assortiment. Dit eiwit wordt op industriële wijze gewonnen uit dierlijk bindweefsel. Hierbij worden de eiwitten afgebroken tot peptiden en aminozuren, wat zorgt voor een hoge voedingswaarde.

Toepassingen eiwitten

Soepen en sauzen

Zuivel

Bakkerijproducten

Snacks

Plant based

Waarom
Timmers Food Creations

Met ons ervaren en gespecialiseerde team denken we graag met u mee!
De afgelopen 20 jaar hebben wij tal van klanten geholpen om te anticiperen op de trends binnen de industrie. Dit doen wij door samen met de klant aan tafel te gaan en in-house smaakprofielen te ontwikkelen. Onder het genot van een kop koffie, samen ingrediënten selecteren en mengen tot de gewenste receptuur.

Werk met Timmers Food Creations en krijg:

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16