Conceptontwikkeling food industrie​

Wilt u een eigen food concept creëren, maar heeft u hulp nodig om een uniek en succesvol product te ontwikkelen? Al vanaf het jaar 2000 helpen wij onze klanten aan innovatieve recepturen waarmee zij opvallen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Opvallen met een uniek product

Als producent begeeft u zich in een bewegende en concurrerende markt, waar geldt dat stilstand achteruitgang is. De trends volgen elkaar razendsnel op en de verwachtingen van de consumenten nemen alleen maar toe. Ook zitten de concurrenten niet stil en moet u qua prijs goed meekomen. Hoe valt een product nog op in deze volle markt? Daar is maar een antwoord op: door een onderscheidend concept.

Productontwikkeling food sector

In de proefkeuken ontwikkelen en onderzoeken wij in-house nieuwe concepten voor voedingsmiddelen. Gedreven door natuurlijke interesse en de drang om onze klanten te verrassen.
Het creëren van nieuwe recepturen doen wij het liefste samen met u. Een goede kop koffie en dan ingrediënten selecteren, mengen en proeven, totdat de beste receptuur ontstaat.

De specialist in productontwikkeling

Al ruim 20 jaar creëren wij unieke smaakprofielen voor onze klanten zodat zij anticiperen op de trends en voorop lopen in de markt. Dit doen wij met een breed assortiment aan ingrediënten en veel kennis van voedingsmiddelen.

 

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16

Deze foodconcepten hebben wij ontwikkeld

Onze klanten begeven zich in een bewegende en concurrerende markt die hen continu uitdaagt om te blijven innoveren. Een uitdaging die wij met veel enthousiasme samen aangaan. De afgelopen jaren hebben we uiteenlopende concepten ontwikkeld en in het bijzonder een aantal vegan producten, zoals ijs, een hamburgermix en kaaskoekjes.

Vegan ijs

Vegan hamburgermix

Vegan kaaskoekjes

Samen de uitdaging aangaan?

Om de vertaalslag te maken van trend naar succesvol product heeft u een ervaren partner nodig die met u meedenkt. Benieuwd naar onze nieuwste creaties? Dan komen we graag langs met onze ontwikkelde concepten. The proof of the pudding is in the eating tenslotte.