Leon Kamperman

Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen productiebedrijven in zowel vis als vlees was het in oktober 2023 tijd om een nieuwe stap te zetten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ik heb een commerciële achtergrond, een passie voor food en ben werkzaam bij Timmers Food Creations als Salesmanager!

Relaties opbouwen vanuit persoonlijk contact

Samen met Jeroen onderhoud ik het contact met bestaande en nieuwe klanten. Dit maakt mijn werk ontzettend leuk en dynamisch. Naast het onderhouden van onze relaties duik ik ook graag samen met mijn collega’s de proefkeuken in om te zorgen voor klant specifieke oplossingen. Het ontzorgen van onze klanten vind ik dan ook ontzettend belangrijk. We begrijpen de processen binnen de voedingsmiddelenindustrie en kunnen net dat stapje extra maken wat zo belangrijk is. 

Werken bij Timmers Food Creations

Ik werk sinds oktober 2023 bij Timmers Food Creations. Het is fijn om onderdeel te zijn van dit hechte en professionele team. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste en beste oplossing voor onze klanten. We creëren dan ook verassende en vertrouwde oplossingen die passen bij hun product. 

Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16