Soepen en sauzen
Home » Toepassingen » Soepen en sauzen
Als een consument een soep of saus in huis haalt, dan wordt er veel verwacht. Een juiste romigheid, een diepgaande smaak en niet te zout. Het moet een prettig mondgevoel geven en ook voedzaam zijn. Tegenwoordig moet een houdbaar product in beleving gelijkwaardig zijn aan een versbereid product. Ook neemt de behoefte aan vegan en biologische varianten toe.
Een tailor made receptuur
Een succesvolle smaak zit in de details en wordt bepaald door het samenspel van verschillende ingrediënten. Wij hebben een breed assortiment èn een in-house applicatiekeuken. In deze ruimte onderzoeken en ontwikkelen we unieke smaakprofielen. Samen met u mengen en selecteren we ingrediënten tot het gewenste eindproduct.
Onze ingrediënten
voor uw product
Voor de ontwikkeling van soepen, sauzen en onder andere bouillons, maken wij gebruik van ingrediënten zoals aroma’s, gistextracten en creamers.
- Optimalisatie van smaakprofielen
- Zoutreductie met smaakbehoud
- Eiwitverrijking (dierlijk of plantaardig)
- Kostenreductie mèt behoud van smaak
- Verbetering mondgevoel (umami)
- Vervanging MSG (E621)
Bel ons direct!
+31 (0)570 65 77 16
Of stuur een e-mail
info@timmersfoodcreations.nl
Ontwikkelde concepten
Bouillons
Soepen
Jus
Hartige sauzen
Waarom
Timmers Food Creations?
- Persoonlijk contact met onze experts
- Innovatieve conceptontwikkeling
- Custom made en unieke producten
- Samen testen en proeven in onze eigen proefkeuken
- Snelle en flexibele service met een lage minimale afname